Доставка и продажба на автомобили

Доставка и продажба на автомобили

"ДМ КАР ЕООД" разполага с над 400 автомобила на склад. Всяка седмица се внасят още над 50 автомобила. Дружеството работи както с крайни клиенти, така и с голям брой търговци от цялата страна. Предлагаме широка гама от коли във всеки ценови диапазон. Можем да ви предоставим и автомобил по поръчка. Правим доставка навсякъде в България и страните от ЕС.

Лизинг и разсрочено плащане

Лизинг и разсрочено плащане

Освен чрез директна еднократна покупка, нашите автомобили могат да бъдат закупени и чрез разсрочено плащане на няколко вноски. Има възможност и за кратък лизинг без оскъпяване.

Пътна помощ и транспорт

Пътна помощ и транспорт

"ДМ КАР ЕООД" Предлага транспорт на автомобили в района на Пловдив, България и страните от Европейският Съюз. Фирмата разполага с 8 собствени автовоза и голям брой специализирани коли за превоз на по-малки моторни средства.

Съдействие в КАТ

Съдействие в КАТ

При покупка на автомобил, "ДМ КАР" може да осигури на своите клиенти и транспортиране до КАТ, както и помощ при регистрацията.

Сервизни услуги, монтажи и автокозметика

Сервизни услуги, монтажи и автокозметика

В нашия професионален сервиз можем да обслужваме вашите автомобили на преференциални цени. Можем да монтираме и допълнителни устройства като GPS, парктроник, навигация и други. "ДМ КАР" предлага и автокозметични услуги.

Застраховки и автокаско

Застраховки и автокаско

Ние можем да ви съдействаме и за закупуването на застраховка и автокаско за вашият автомобил на преференциални цени.

Бартер

Бартер

Предлагаме и бартер със справелдива оценка. Можем също да изкупуваме вашите стари автомобили под формата на пакети с търговски цени.