Фирма с утвърден дългогодишен опит в сферата на автомобилната търговия

„ДМ КАР” ЕООД е непрекъснато развиваща се фирма, лидер на българския автомобилен пазар. В основната си дейност включва внос, дистрибуция и транспорт на употребявани автомобили от Европа. Фирмата разполага с над 400 автомобила на склад. Ежеседмично "ДМ КАР" купува и препродава минимум 50 автомобила нов внос. Автосалонът е базиран в Пловдив.

Дружеството работи както с крайни клиенти, така и с голям брой търговци от цялата страна.

Ние от „ДМ КАР” ЕООД поддържаме традиции в качествените доставки и доброто обслужване на нашите клиенти, благодарение на постоянен труд, коректност, уважение и професионално отношение.

При покупка на автомобил от нас, клиентите ни получават цялостно обслужване. Ние се грижим за вас от момента в който стъпите в салона до момента в който автомобилът е регистриран пред вашият дом.

Автомобил за всеки вкус

За да предложим автомобил, подходящ за всеки вкус, предпочитания и възможности, разполагаме с квалифициран екип, собствени автовози, пътна помощ и голямо разнообразие в нашата автокъща. Условията и възможностите за покупка на автомобил при нас са изключително гъвкави, от директна еднократна покупка до разсрочено плащане, бартер и доставка на автомобил по поръчка.

За нас е удоволствие да бъдете наши клиенти!

"ДМ КАР" ЕООД разполага с опитен екип, който може да ви съдейства във всеки един момент. От покупката на автомобила, през неговата регистрация, до обслужването му. Приоритет е клиентите ни да са винаги доволни. За вашите нужди се грижат:

Главен Мениджър
Димитър Миленков
Димитър Миленков
Управител
Георги Тончев
Георги Тончев
Офис Мениджър
Александра Димитрова
Александра Димитрова
Управител ДМ 3
Георги Сокеров
Георги Сокеров
Сервизен Отдел
Добромир Иванов
Добромир Иванов
Търговски Отдел
Благой Танчев
Благой Танчев
Отдел Автокозметика
Илиян Митев
Илиян Митев

За мнения и връзка с нас използвайте следните телефони:

Или заповядайте в нашия автосалон на 5 км северно от Пловдив по пътя за Карлово.

с. Труд, УЛ. КАРЛОВСКО ШОСЕ 54А ПК 415